image image
image

Вантажні перевезення Україною

 ПП «Транс-Атлас» здійснює перевезення вантажу по Україні до 20-ти тонн.
Забезпечуємо надійне перевезення в усі області України, крім зони АТО

 

Вантажні перевезення Україно. Кому будуть корисні?

Насамперед послугою вантажоперевезення користуються малі, середні та великі підприємства. Ми здійснюємо доставлення товару зі складу в точку дистрибуції, при необхідності розвантажуємо контейнери в місці призначення і, навпаки, доставляємо сировину на виробництво.

Також популярністю користується такий вид перевезень як «Від дверей до дверей». Його найчастіше замовляють приватні особи. Він полягає у прийманні вантажу та його доставленні за вказаними адресами.

 

Автопаркінг ПП «Транс-Атлас» має більше 200 власних автомобілів різних типів (рефрижератори, буси, тенти) та тонажностей (від 0,5 до 25 тонн). А наші Кваліфіковані менеджери підберуть найбільш економічно вигідний та безпечний маршрут для доставки вашого товару.

 

Як формуються ціни на вантажні перевезення Україною?

Можна виділити кілька основних аспектів, з яких і формується сума доставки вантажів

  • Кілометраж. Це один з ключових чинників, що впливає на ціну доставки. Розрахунок кілометражу залишається актуальним навіть в тому випадку, якщо транспортні тарифи не прив'язані до ціни перевезень вантажу за кілометр. При цьому тарифи відрізняються в межах міста і за його межами, а також по різних регіонах держави.

 

  • Витрати на обслуговування транспортного засобу. Від цього пункту також залежить ціна необхідної доставки. Розрахунок здійснюється з урахуванням коефіцієнта зносу автомобіля, витрати палива, суми на обслуговування і інших технічних характеристик.

 

  • Послуги, пов'язані з експедируванням і охороною. Вони також беруться до уваги, коли потрібно розрахувати вартість вантажоперевезення.

 

  • Вид вантажу, пропонованого для транспортування. Безумовно, різні типи товарів потребують певних умов перевезення (наприклад, швидкісний режим, акуратність водіння, вид транспортного засобу та інше). Найчастіше за транспортування небезпечних вантажів, будь-яких рідин, живого товару або негабариту фірма-виконавець ставить великі суми.

 

  • Роботи, пов'язані з навантаженням і розвантаженням. Вони враховуються в разі, якщо відправник товару передбачає використання цих послуг. У результаті тариф на транспорт залежить від виду товару, складності його навантаження, наявності або відсутності упаковки / контейнера і подібних пунктів.

 

  • Географія перевезення вантажу. До різних країн ціна на доставку може різнитися; це саме можна сказати і про місце, звідки буде завантаження. Враховується можливість відправки збірного вантажу або зворотної доставки. У зв'язку з цим тарифи на транспорт значно різняться. Щоб дізнатися, скільки коштує кілометр вантажоперевезення, необхідно звернути увагу на маршрут.

 

  • Дороги, через які найчастіше проходить вантажний транспорт, більш популярні, і зазвичай на них сума перевезень нижча в порівнянні з вартістю доставки в віддалену місцевість, де погано розвинена транспортна інфраструктура.

 

  • Крім основних витрат, не варто забувати і про додаткові, які входять в кінцеву суму за перевезення вантажу. Серед них виділяються витрати, необхідні для оформлення митних документів і документів транзиту; засоби для необхідного маркування товарів; сума упаковки та інших пакувальних матеріалів; оплата складських послуг.

 

Для того, щоб полегшити нашим клієнтам процес планування витрат і вибір підрядника, компанія ПП «Транс-Атлас»  запустила на своєму сайті он-лайн калькулятор розрахунку вартості доставки вантажу. Вам достатньо вказати у відповідних полях форми дані про ваш вантаж, точки навантаження і розвантаження, проміжні точки маршруту, і через кілька секунд ви отримаєте розрахунок вартості і відстань доставки.

Для замовлення послуги з розрахованим параметрам, вам досить ввести номер вашого телефону і наші менеджери за декілька хвилин зв'яжуться з вами для уточнення деталей.

 

Чому варто обрати ПП «Транс-Атлас» для перевезення Вашого вантажу?

  • Ми – надійна та професійна команда, яка бере на себе: страхування, оформлення повного пакету документів на вантажоперевезення за кордон, контролює пересування вантажу за допомогою GPS, виконує зобов’язання по доставці в повному обсязі.

 

  • Перевеземо Ваш вантаж в Європу згідно з міжнародною митною процедурою TIR Carnet – компанія є дійсним членом Асмап України.

 

  • Гарантія успішного перевезення – правильний вибір транспорту! Наші логісти завжди підбирають найоптимальніший вид транспорту, конкретно під ваше замовлення.

 

  • Оптимальна вартість міжнародних перевезень вантажу! Ми враховуємо вагу, маршрут, необхідність експедирування чи додаткових дозволів, тому Ви отримаєте адекватну ціну за якісно надані послуги. Також ви можете самостійно розрахувати вартість перевезення в онлайн-калькуляторі за посиланням:  https://trans-atlas.com.ua/

 

 

  • Професіоналізм логістичного відділу компанії: оперативно запропонують відповідний транспорт, правильно побудують оптимальний маршрут, консультація та грамотне оформлення документації для перевезення Вашого вантажу в/з Європи

 

  • 10 років на ринку вантажних перевезень. За цей багаторічний досвід, ми отримали цінні знання та вміння виходити з можливих критичних ситуацій з вигодою для клієнта. Адже, задоволений клієнт – наша основна ціль.

 

 

Замовивши перевезення вантажу в /з країн Європи у ПП Транс-Атлас, ви отримуєте гарантії щодо якості виконання вашого замовлення.

Articles you might like

All articles
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Read more

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Read more

image Що таке книжка МДП?
це міжнародний документ, що використовується в міжнародних транспортних вантажоперевезеннях для спрощення митного оформлення та прискорення процедур на митниці.

Read more

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Calculate the cost