image image

Блог Транс-Атлас

Про наш блог

Про наш блог
Компанія Транс-Атлас активно моніторить інформацію щодо міжнародних вантажних перевезень. Ми ділимось важливими новинами із нашими клієнтами і парнерами. В цьому розділі ви можете дізнатися про події які відбулися в нас на Транс-Атласі, події сфери міжнародних перевезень, корисні посилання і багато іншої інформації.
image Для чого на нашому сайті вантажоперевезень є калькулятор?
Одним з основних критеріїв, за якими клієнти вибирають транспортну компанію для відправки свого вантажу, є вартість вантажоперевезень.

Читати більше

image Як здійснити перевезення м'яких іграшок з/в Європу?
Безліч українських виробників м'яких іграшок успішно вийшли на європейський ринок. Але якість товару буде залежати і від транспортування іграшок, тому варто розібратися як обрати надійного перевізника м'яких іграшок!

Читати більше

image Дозволи, TIRи, ЄКМТ, що це означає, для чого вони в перевезеннях?
Дозволи, книжки ЄКМТ, ТIRи: перевізники і керівники транспортних компаній вже на початку року починають скаржитися на те, що немає дозволів, або не дісталася ліцензія ЄКМТ, щоб здійснити перевезення в ту або іншу країну.

Читати більше

image Компанія Транс-Атлас на Першому Всеукраїнському Форумі автоперевізників та експедиторів!
Наша компанія взяла участь у Першому Всеукраїнському форумі автоперевізників та експедиторів, що проходив 31 травня 2019 року в Києві.

Читати більше

image Білорусія виділила 3000 транзитних дозволів для України!
27-28 травня 2019 року в м. Одеса відбулося засідання українсько-білоруської Змішаної Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень

Читати більше

image Автомобільні перевезення вантажів з Франції!
Франція - найбільш відвідувана країна світу, основоположник ЄС та інших міжнаціональних прийнятих ініціатив. Франція виробляє безліч товарів, що користуються попитом в світовому співтоваристві.

Читати більше

image Оголошення для водіїв вантажного транспорту! Обмеження руху!
З 1 червня 2019 року в Україні вводяться літні обмеження на руху вантажного автотранспорту. Рух буде заборонено при температурі вище +28 градусів

Читати більше

image Коли необхідно заправляти автокондиціонер?
З настанням літньої пори автовласники шукають якісні послуги по заправці або ремонту автокондиціонерів. Коли потрібно заправляти і як діагностувати автокондиціонери?

Читати більше

image I-Forum2019: відео, фото
Діджиталізація бізнесу - тренд №1!

Читати більше

image Зросте ціна Євровіньєтки в деяких країнах Європи: етапи, країни, машини
У Данії, Люксембурзі, Нідерландах і Швеції місцеві та іноземні вантажні автомобілі з загальною масою 12 тонн і вище, що пересуваються по місцевих автомагістралях, обкладаються дорожнім збором у вигляді так званої Євровіньєтки.

Читати більше

image Як здійснити вантажні перевезення в/з Голландії?
Північна і Південна Голландія - це найбільш економічно-розвинуті провінції в Нідерландах. На території Південної Голландії знаходиться один з найбільших не тільки в Європі, але і в світі порт Роттердама. Знаходження такого великого логістичного центру в цій країні, робить її популярним і затребувани

Читати більше

image Правила вантажоперевезень в/з Європи
Поставка і продаж товарів з Європейського союзу користується популярністю у багатьох українських компаній з огляду на прибутковість даного виду бізнесу. Володіючи високою якістю і невисокою ціною, такі товари швидко реалізуються на українському ринку. Крім того, робота з європейськими контрагентами

Читати більше

11 / 228
image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість