image image
image

Що таке професійна та надійна транспортна компанія?

 Відповідь очевидна!

  • Читаємо про компанію у відкритих джерелах

  • Знаходимо відгуки про співпрацю від клієнтів,

  • Спостерігаємо відкритість і розвиток перевізника у своїй сфері!

    Адже, професіоналізм залежить від розвитку, навчання як керівництва транспортної компанії, так і її працівників. А ще готовність вдосконалювати свої процеси, підлаштовувати під потреби сучасної логістики та перевезень.

Стаємо професіоналами!

Щоб отримувати нові знаннями та досвід ми відвідали найбільшу подію логістично-транспортної сфери Logistics Summer Camp 2019. За два насичених дні почули про нові технології та підходи в сучасній логістиці та перевезеннях, рішення та кейси.

А також, поділилися своїми напрацюваннями та досвідом, що привело до успішної діяльності ПП "Транс-Атлас" уже понад 10 років. Директор компанії, Анатолій Прилуцький зацікавив учасників  методами автоматизації та діджиталізації процесів у сфері міжнародних вантажних автомобільних перевезень.Тема викликала значне зацікавлення колег та партнерів не тільки з України, тому виступ перейшов в індивідуальне обговорення питань.Перебуваючи серед колег та клієнтів, почули фідбек стосовно ефектиності роботи нашої компанії.

Висновок

Тож, наша компанія готова надалі навчатися, відвідувати спеціалізовані форуми, щоб ставати тими професіоналами, яких готові обирати для співпраці беззастережно, почувши тільки назву компанії - ПП "Транс-Атлас!

 

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість