image image
image

Міжнародні вантажні перевезення бусами в Європу

Доставка товарів з Європи в Україну або ж навпаки є дуже актуальною, адже підприємці нашої країни активно співпрацюють з Європейськими і не тільки країнами - замовляючи різного виду перевезення з Європи для своїх магазинів.

Чому потрібен бус?

Якщо Вам необхідно перевозити вантажі невеликі за вагою та об’ємом, наприклад 1, 2, 3тонн, тоді оптимальним вибором транспорту буде малотоннажний, зокрема мікроавтобуси. Міжнародне перевезення малотоннажними автомобілями є однією з провідних послуг, які ми надаємо.

Ми здійснюємо вантажні перевезення  в країни Східної Європи(Польща, Німеччина) а також Прибалтики. Маючи великий досвід, накопичений  за роки роботи в цьому напрямку, надаємо постійним та новим замовникам міжнародні транспортні послуги на досить високому рівні.

Переваги перевезення вантажу в Європу бусами:

  1. Підбір оптимального авто під потреби саме вашого вантажу
  2. Не потрібні дозволи на малотоннажний транспорт(до 3, 5 тонн)
  3. Більш точкова доставка до клієнта завдяки можливості проїзду по містах
  4. Індивідуальний підхід та оптимізація витрат

Ціна міжнародних вантажоперевезень бусами

Вартість розраховується індивідуально для кожного випадку і залежить від багатьох факторів. Тому, щоб дізнатися точну ціну перевезення вантажу в іншу країну обов’язково зв'яжіться з нашими логістами. Або самостійно розрахуйте на калькуляторі перевезень.

Ми підходимо до кожного замовлення з великою відповідальністю, тому гарантовано дбайливо доставимо вантаж в іншу країну, заплануємо найкращий маршрут вантажного перевезення. Малотоннажні міжнародні вантажоперевезення ми виконуємо вантажними мікроавтобусами.

Замовити мікроавтобус для перевезення

 

Якщо у вас бізнес з іншою країною і вам потрібен транспорт для перевезення вантажу в іншу країну - у нас є що запропонувати. Переглянути малотоннажний транспорт.

Щоб замовити вантажний мікроавтобус, вам достатньо залишити ЗАЯВКУ на перевезення вантажу в Європу у нас на сайті або вирішити всі питання в телефонному режимі ?

Міжнародні вантажоперевезення - це головна складова в розвитку і веденні будь-якого бізнесу. Саме тому ми організували доступність і прозорість послуги міжнародного перевезення для бізнесу.

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість