image image
image

Як водіям далекобійникам, і не тільки, вберегтися від Коронавірусу COVID-2019?

Рекомендуємо 10 основних правил далекобійникам, які допоможуть вберегтися від коронавірусу!

Робота далекобійника-міжнародника полягає в постійному русі в дорозі, перетинання кордонів різних країн, а отже і контактування з багатьма людьми. На сьогодні ця категорія дуже схильна до  ризику інфікування Коронавірусом.

Щоб не підхопити коронавірус в рейсі, водію-далекобійнику потрібно:

  1. У рейс брати достатній запас питної води, а для коротких поїздок – тепле пиття в термосі: чай, морс тощо.
  2. Необхідно мати в салоні вантажівки засоби дезінфекції. Це можуть бути куплені спреї, вологі серветки. Ними потрібно користуватися після кожного контакту з предметами спільного користування: дверні ручки, дозатор бензину, візок в супермаркеті тощо.
  3. Якнайчастіше мити руки з милом, якщо є можливість, або мати із собою антисептик, яким час від часу обробляти руки і кермо, ручку вантажного авто.
  4. Мати та одягати захисну медичну маску перед входом в місця скупчення людей: супермаркет, заправка тощо. А також мати одноразові рукавички, якщо небхідно брати в руки документи тощо.
  5. Без потреби не заходи в супермаркети, кафе за кордоном в рейсі.
  6. Вживати їжу тільки якісного приготування, за можливості забезпечити себе домашніми стравами. Краще харчуватися в місцях, де мало людей: місця зупинок для авто, або в/біля своєї вантажівки.
  7. При доставці вантажу бажано дотримуватися дистанції з працівниками фірми, де завантажується/розвантажується не менше 1 метра.
  8. НІЯКИХ рукостисканнь! Використовуйте інші способи привітатися - кивок, зіткнення кулаками, ліктями і т.д.

  9. За попередньої домовленості по телефону, під час завантаження/вивантаження водію рекомендовано залишатися в кабіні авто, а документи залишити у причепі.
  10. Дуже важливо! Не вирушайте в рейс, якщо у вас гарячка і кашель!Пройдіть обстеження. Або, якщо це трапилося в дорозі, знайдіть найближчий медичний пункт і зверніться за допомогою. Носіть захисну маску!

Тож, спробуємо бути обережними і дотримуватися основних заходів безпеки.

Будьте здорові!

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість