image image
image

Великобританія. Нові правила в'їзду в країну з 10 липня 2020 року

 Міністерство внутрішніх справ Великобританії 06.07.2020 р. опублікувало список транспортних коридорів https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-travel-corridors , при проходженні через які особам, що прибувають до Великобританії, не потрібно буде ізолюватися протягом 14 днів після прибуття, якщо вони не відвідували або не зупинялися в будь-якій іншій країні або території протягом попередніх 14 днів. Тим, хто прибуває до Великобританії і чия подорож почалася з країни, якої немає в списку, все одно доведеться дотримуватися вимог ізоляції. Очікується, що список з часом буде розширюватися. Правила проїзду по коридорах будуть діяти з 10 липня.

Будь-яка особа, що в'їжджає до Великобританії (включаючи водіїв), як і раніше зобов'язана заповнити форму місцезнаходження пасажирів https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk .

У разі багаторазового в'їзду до Великобританії протягом 48 годин, в форму може бути включено декілька поїздок. 

Водії звільнені від вимог по ізоляції.

Джерело інформації: RHA, IRU

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість