image image
image

Перевезення територією Росії товарів, які підпадають під дію обмежувальних санкцій

 

Шановні учасники Асоціації!

Доводимо до Вашого відома інформацію, отриману від АсМАП Російської Федерації, щодо особливостей транзитного перевезення товарів, заборонених до ввезення на територію Росії згідно наказу ФМС від 08.08.2014 року № 1496 «Про заходи по реалізації указу Президента Російської Федерації від 06.08.14 р. № 560».

Відповідно до телеграми керівника ФМС РФ, Белянінова А.Ю., російські митні органи не повинні застосовувати зазначений наказ ФТС Росії по відношенню до товарів, призначених для внутрішнього споживання Республіки Казахстан, які переміщуються транзитом через територію Російської Федерації.

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість