image image
image

Щодо закінчення окремих видів дозволів Норвегії, Казахстану та Греції квоти 2014 року!

Відповідно до інформації Укртрансінспекції України, розміщеній на їх офіційному веб-сайті 14.08.2014, станом на 13.08.2014 річні квоти окремих категорій дозволів на виконання міжнародних перевезень вантажів використані наступним чином:

  • Азербайджан в/з третіх країн – 80,5 %;
  • Вірменія в/з третіх країн – 71,5 %;
  • Греція в/з третіх країн – 95,3 %;
  • Грузія універсальний 3К – 76,7 %;
  • Казахстан в/з третіх країн – 85,3 %;
  • Казахстан транзитний – 86,2 %;
  • Норвегія універсальний – 87,2 %;
  • Фінляндія в/з третіх країн 78,5 %.

З метою недопущення простою автомобільних транспортних засобів та зриву перевезень, Укртрансінспекція України звертається до автомобільних перевізників врахувати зазначену вище інформацію в подальшій роботі та не планувати перевезення, що потребують використання дозволів, квота яких майже закінчилась.

З інформацією щодо залишків дозволів можна ознайомитись на сайті Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті в розділі «Он-лайн залишок дозволів», яка оновлюється в режимі реального часу.

Вказану інформацію можна подивитись на сайті Укртрансінспекції України (http://www.uti.gov.ua/transinsp/uk/publish/article/89842).

Враховуючи викладене, просимо Вас прийняти до відома надану інформацію та не планувати виконання перевезень з використанням вищезазначених дозволів.

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість