image image
image

Рух великогабаритного транспорту на Волині тимчасово заборонено

У зв’язку з сезонним підняттям температури повітря Служба автомобільних доріг у Волинській області забороняє рух вантажівок на Волині . Про це йдеться на сайті служби.

«За даними Волинського центру з гідрометеорології 14 серпня 2018 року перехід температури атмосферного повітря через +28 градусів відбувся об 11 годині 00 хвилин", - йдеться в повідомленні.

"Cлужба автомобільних доріг у Волинській області нагадує водіям і перевізникам, що рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь за температури повітря +28ºС і вище заборонений постановою Кабінет Міністрів України № 869 від 21 жовтня 2015 року  усіма українськими автомобільними дорогами державного значення.

Заборона діє протягом усього літнього періоду в денну пору доби з 11:00 до 23:00».

Рекомендовано ставити автомоблі у вказані часові рамки  на місцях стоянки вантажних транспортних засобів.

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість