image image
image

Доставити вантаж в Європу? Оберіть надійного перевізника!

Замовивши перевезення вантажу в /з країн Європи у ПП Транс-Атлас, ви отримаєте вагомі гарантії щодо якості виконання вашого замовлення.

Отож, 5 "ТАК" на користь співпраці  з нами:

  • Ми – надійна та професійна команда, яка бере на себе: страхування, оформлення повного пакету документів на вантажоперевезення за кордон, контролює пересування вантажу за допомогою GPS, виконує зобов’язання по доставці в повному обсязі.
  • Перевеземо Ваш вантаж в Європу згідно з міжнародною митною процедурою TIR Carnet – компанія є дійсним членом Асмап України.
  • Гарантія успішного перевезення – правильний вибір транспорту! Для перевезень вантажу в напрямку Європи застосовуємо транспорт Євро, 4, 5, 6, різних типів і вантажності(понад 250 машин).
  • Оптимальна вартість міжнародних перевезень вантажу! Ми враховуємо вагу, маршрут, необхідність експедирування чи додаткових дозволів, тому Ви отримаєте адекватну ціну за якісно надані послуги. А ще, зможете самостійно дізнатися усі параметри перевезення: ціна, відстань, маршрут ТУТ
  • Професіоналізм логістичного відділу компанії: оперативно запропонують відповідний транспорт, правильно побудують оптимальний маршрут, консультація та грамотне оформлення документації для перевезення Вашого вантажу в/з Європи.

Cтатті що можуть вам сподобатись

Всі статті
image З чого складається вартість за перевезення
Собівартість перевезення вантажу автомобільним транспортом складається з різних факторів. Основні складові, що впливають на собівартість, включають наступне:

Читати більше

image Як правильно організувати міжнародну логістику в сучасному бізнесі?
Організація міжнародної логістики є складним та відповідальним процесом в сучасному бізнесі. Завдання логістики полягає у забезпеченні ефективного та швидкого...

Читати більше

image Як розрахувати вартість перевезення рефрижератором ?
Рефрижератором перевозиться товари, які потребують температурного режиму. При цьому, враховувати потрібно не лише вартість самого перевезення, але...

Читати більше

image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість