image image

Блог Транс-Атлас

Про наш блог

Про наш блог
Компанія Транс-Атлас активно моніторить інформацію щодо міжнародних вантажних перевезень. Ми ділимось важливими новинами із нашими клієнтами і парнерами. В цьому розділі ви можете дізнатися про події які відбулися в нас на Транс-Атласі, події сфери міжнародних перевезень, корисні посилання і багато іншої інформації.
image Випадки та правила страхування. Консультація юриста
У разі настання страхового випадку внаслідок ДТП потерпілий або страховик потерпілого повинен звертатися з вимогою до страховика, в якого завдавач шкоди застрахував свою цивільно-правову відповідальність.

Читати більше

image Обов'язкові документи для міжнародних вантажоперевезень і документація, що спрощує перетин кордонів
Кожен український водій неодноразово пред'являв документи ДАІ. Досвідчені водії-міжнародники добре знають, які потрібні документи для перевезення вантажу за кордон з України.

Читати більше

image Як правильно перевозити м'ясо і м'ясопродукти?
При міжнародному транспортуванні м'ясних виробів вантажоперевізник зобов'язаний подбати про дотримання норм і вимог, що дозволить доставити якісний продукт кінцевому клієнту.

Читати більше

image Які правила перевезення небезпечних(АДР) вантажів?
Міжнародні перевезення небезпечних вантажів автотранспортом (ADR) носять індивідуальний характер, тому їх потрібно організовувати у відповідності не тільки з національним законодавством, а й відповідно до директив і регулювальних документів ЄС.

Читати більше

image Як правильно перевозити між країнами продукти харчування?
Перевезення продуктів харчування за кордон — досить складне завдання. Проте компанія-перевізник “Транс-Атлас” може впоратися з ним! Наш досвід рефрижераторних перевезень говорить сам за себе.

Читати більше

image Міжнародні перевезення вантажу до 5 тонн
Малотоннажні перевезення – один з основних напрямків діяльності «Транс-Атлас». Послуга міжнародного перевезення вантажів до 5 тонн користується великим попитом, оскільки багатьом підприємцям та фізичним особам потрібно транспортувати товари або особисті речі невеликого обсягу.

Читати більше

image Google Maps: Необхідний додаток на смартфоні водія міжнародника
Ще зовсім нещодавно ефективним навігатором для здійснення міжнародного перевезення були паперові карти. Карта й тепер може лежати в вантажівці досвідченого водія міжнародника, але відійшла вже на другий план.

Читати більше

image Крихкий вантаж: особливості та правила міжнародного перевезення
Перевезення крихких вантажів - це окрема категорія послуг, пропонованих транспортною компанією ПП «Транс-Атлас». Доставка вантажів, які легко б’ються, цінних (таких як антикваріат) або електронних предметів і техніки виконується згідно з особливими правилами упаковки, розміщення, кріплення, маркуван

Читати більше

image ТОП 5 швидкопсувних товарів, які перевозить ПП «Транс-Атлас»
Швидкопсувна продукція вимагає особливих умов транспортування. Більша її частина - це сировина для харчової промисловості і продукти харчування. Терміни придатності таких товарів можуть варіюватися від 1 до 30 діб.

Читати більше

image Колектив ПП Транс-Атлас вітає всіх жінок з 8 березня!
Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня!

Читати більше

image Експедитор або перевізник? Три секрети у міжнародних перевезеннях вантажів
Секрет перший: довжина ланцюжка з транспортних підрядників Секрет другий: ціна перевезення або фрахт Секрет третій: спілкування з клієнтом

Читати більше

image Міжнародні перевезення Німеччина ? Україна
Транспортна компанія "Транс-Атлас" пропонує своїм замовникам широкий спектр послуг з організації перевезення з Німеччини в Україну, а також з України в Німеччину.

Читати більше

13 / 228
image

Потрібно більше інформації ?

Розрахуйте вартість перевезення або замовте дзвінок логіста
image
Розрахувати вартість